Finnes: Sångerska i Borås

Skapad 2018-11-13 20:35

Hej! Heter Louise Thomsson och är 30 år. Bor i Borås och söker efter band eller musik producent som vill ha en bra röst. Jag är väldigt flexibel i min musik inriktning. Har tränat och framfört låtar inom rock, pop, jazz, musikal och trivs väldigt bra i alla. Men ser min röst passa bäst mot pop, rock eller musikal. Jag spelar lättare stycken på piano och gitarr men har lagt mest energi på att utveckla min röst. Studerat sång på gymnasiet och tagit sånglektioner i många år och sjungit i flera körer. Jag har musiken som hobby men vill utvecklas mer som sångerska och få nya utmaningar. Jag kan åka längre sträckor upp till 1,5 timme för att ta mig till plats för att repa eller spela in i studio. Jag spelade in i studio som yngre och är van vid att det krävs flera inspelningar för att få det rätt. Om det finns replokal eller studio nära mig kan jag repa 5-6 ggr i månaden. Om det är längre bort så 2-3 ggr i månaden. Just nu så har jag inga egna låtar men håller på att skriva mycket själv nu. Vill ni höra hur min röst låter så skicka gärna ett meddelande så skickar jag en ljudfil till er. Hoppas få höra från er snart! 

/Louise 

Orter:

 

 

Meddelanden (3)

Har du frågor kring annonsen som även andra kan ha nytta av? Lämna ett meddelande till annonsören.

NIGHTWIND
NIGHTWIND 2018-11-15 18:22

Hej skulle du kunna tänka dig sjunga i ett Power Metal band?
Vi ska starta nu så du är med från början. Du når mig på 0760 79 61 82

 

Firemaze är ett band som ska göra en platta på 3 år är det tänkt.

Sen en del Live . Låter det bra?  Hoppas vi hörs  Mvh Nico.

 

Louise Thomsson
Louise Thomsson 2018-11-15 18:31

Hej! Tack för din förfrågan. Jag måste framföra jag har aldrig sjungit power metal så vet inte hur bra min röst passar för det. Har du någon ljudfil eller dylikt på någon av era låtar jag kan få lyssna på innan jag bestämmer mig? Vill bara veta mer hur det låter då jag vet väldigt lite om just power metal.

Louise Thomsson
Louise Thomsson 2018-11-20 09:15

Hej! Jag missförstod nog din förfrågan tidigare jag läste lite för snabbt. Jag har sjungit power metal innan men jag brukar blanda ihop just ordet power metal med rock musik som är mer ja typ skrikig. Hoppas du inte missförstår mig helt nu. Men jag är intresserad av att testa sjunga om ni fortfarande letar efter sångare?

Mvh!

Louise Thomsson