Finnes: Kreativ låtskrivare i Skåne + Oerfaren livesångare, men testvillig.

Skapad 2018-04-18 05:58

Jag är en 28-årig student och en sjukt kreativ, bred och noggrann textskrivare. Förmågan att sätta mig in i olika människors situationer och tänka utifrån deras perspektiv är en av mina största styrkor.

Vill du ha råa, vulgära texter så är jag perfekt för dig. Fantasin har inga gränser och när det kommer till konst så har jag inga spärrar.

Söker du djupare texter om till exempel kärlek, historia, religion, filosifi, politik, med mera så är jag även där fenomenal.

Det kanske rent av är så att du är fullkomligt ointresserad av textinnehållet och vill lägga all energi på den instrumentala biten så är jag fyndig nog att sköta hela den biten. Jag kan till och med göra ett försök till sång, men jag ställer mig ödmjuk inför den rollen.

Jag är en rocker i grunden, men jag kan skriva texter till alla genrer. När det kommer till konsten att skriva är jag som Tom Hanks eller Sandra Bullock inom skådespelaryrket eller som en kameleont inom djurriket. Sjukt anpassningsbar, verkligen.

 

Hör av dig så ser vi om vi kommer fram till något!

Orter:

 

 

Meddelanden (1)

Har du frågor kring annonsen som även andra kan ha nytta av? Lämna ett meddelande till annonsören.

Zsolt Jakab
Zsolt Jakab 2018-09-12 11:18

Hej Johannes!

Jag är en 40 årig kille, som gör musik hemma på datorn, sjunger lite själv. Men vill producera moderna låtar. Jag har två års erfarenhet inom datamusik.

Ursprungligen kommer jag från Ungern ( för 15 år sedan ), jag har egna låter på Ungerska som kommer att spelas i radio i Ungern under hösten 2019. Jag tycker att att svårt att skriva texter på svenska eftersom min hjärna ställer in sig på Ungerska när det gäller känslor.

 

Jag undrar om du vill hjälpa mig med texter, låtskriveriet. Jag försöker fixa resten, musik, mixning, mastering. Jag bor på Gotland och försöker hitta en sångerska, men sjunger lite själv som Du skrev jag är oxå testvillig.

Hör av dig om du tycker att det låter intressant .

Ha en fin dag!