Sökes: Gitarrspelande Sångare/Sångerska Sökes Till Akustisk Duo

Skapad 2017-09-11 23:55

Söker alltså efter någon att lira och sjunga med och såsmåningom kanske börja lira lite ute på krogar events fester. Jag själv spelar akustisk gitarr och sjunger. Du måste inte vara teknisk briljant men bör kunna hålla tonen :) å och ha lirat några år.

Om våra röster matchar så är det alltid skoj att sjunga stämsång....tänk Simon&Garfunkel.

Annars tycker jag det mesta är kul att lira Obs" Wailsångare soulstilen går bort...inte min pryl riktigt, men väl Beatles, Dylan, Stones, CCR, Pink Floyd, The Band Akustisk Gammal Countryblues, Amerikansk Folk, Irländska tongångar e ball och naturligtvis den svenska Viskatalogen fr Bellman till Cornelis.

Låter detta intressant så hör av dig gammal som ung kvinna som man.

Själv är jag några år över fyrtio.

Finns i västerort.

mvh Mike

 

Orter:

 

 

Meddelanden (1)

Har du frågor kring annonsen som även andra kan ha nytta av? Lämna ett meddelande till annonsören.

m-erson
m-erson 2017-09-12 20:45

Hej Micke.

En annan är kanske för gammal men det vore skoj att spela igen lite av och till - dock kanske inte bara som duo. Jag noterade att vi har liknande musikbakgrund (kolla min profil) - tänk Paul Simon & Art Garfunkel m.fl. Men skulle man komma lite vidare i musiken så är det knappast fel med kvinnoröster i sång - ja, även som instrumentalister. Själv bor jag i Drottningholm så västerort är ju nästgårds vilket åtminstone gör det rimligt att hinna med och spela efter jobbet.

Är du intresserad av att växla ett par ord och ta en fika så kan vi väl göra det. Själv jobbar jag på ett ställe som heter Gamla Huset Butik & Café nära Ekerö centrum. Du hittar oss lätt på facebook. Vill du slå en signal så finns jag på 0760-062641 och min mail är mats.erlandson@re-arb.com ... Om inte så hoppas jag du hittar några andra som faller mer in i vad du tänkt dig.

Fridens liljor

/Mats Erlandson