My Chemical Romance

2006-11-01 15:17
VerklighetenSuges avatar
Inlägg: 4
Instrument: Visa
Är det någon här som är ett fan av mcr?
Undrar ifall någon har samma åsikter som jag har.
Jag har nämligen var ett riktigt stort fan av MCR ändå tills dom nyligen släppte sitt senaste album, the black parade. Jag är så sjukt trött på alla dessa band som följer "publicitets-vägen". Deras senaste album the black parade har nämligen Rob Cavallo som producent. För er som inte vet vem har är, så kan han vara känd för han som ledde Green Day till nedgång (enligt mig iof). Green Day har ju hållit på länge och var ett jätte bra band, men när dom fick Rob Cavallo som producent på deras senaste album (alla efter dookie) så ändrades dom totalt. dom började spela mera "vänligare" musik som "medelmåttor" tålde bättre.
Och som sagt så har MCR nu också Cavallo som producent på den nya skivan. Och för er som lyssnat mcyket på MCR vet att deras förra skivor är så lång bort från den nya som det kan komma. Nu börjar dom också tyvärr att försöka leva upp till det MTV kallar dom, "emo". Vilket dom inte är. MCR ÄR INTE EMO. DOm ändrar sitt utseende till så kallade "emo-stilen". Mikey way som innan hade ljusbrunt hår med glasögon, har nu svart hår med en massa kajal runt ögonen. Jag förstår inte varför dom gör detta. Är det för att få mer publicitet och pengar? Då har jag bara ännu en anledning till att hata dom, då tänker dom inte det minsta på MUSIKEN! Musiken som gjorde att dom fick en massa av fans från början. Visst, nu kommer dom ju få ännu mer fans, men inga äkta. Dom tänker väl bara på hur mycket berömmelse och pengar dom kommer få, men det kanske var så att dom var urfattiga och behövde en massa pengar? kanske, men om dom itne såg det själva så skulle dom mycket väl kunnat få mycket publicitet och pengar genom att lika gärna fortsätta sin stil efter Three Cheers For Sweet Revange, inte ta en genväg med en massa musik som "normala folK" kan lyssna på. MEN MEN MEN vad vet jag ientligen om detta. dom kanske tycker bättre om den här stilen, det kommer jag nog aldrig få veta.

Men jag vill veta vad ni tycker om detta?
Permanent länkAnmäl
2006-11-01 17:12
Ingvar Perssons avatar
Inlägg: 823
Instrument: Visa
Smaken är ju delad. Problemet är att vissa spelar det som de tycker om att spela. Det är väl en bra början. Sen upptäcker vissa att de blir mera poppis om de ändrar sin stil. Då försvinner ett antal fans och nya dyker upp...
Så har det alltid varit.
/ Ingvar

 - Ingvar - 

 

Permanent länkAnmäl
2006-11-01 17:21
upptinadfisks avatar
Inlägg: 1
Instrument: Visa
TILDA , du är en konstig människa men du uttrycker dig bra^__^
Permanent länkAnmäl
2006-11-12 12:16
Rebecca Norells avatar
Inlägg: 23
Instrument: Visa
Vad är enligt dig ett 'riktigt fan' då?
Bara för att man inte lyssnat på dem och älskat dem från första minut då de släppte sin första skiva, är man inte ett 'riktigt fan' då?

Och om du nu är ett 'riktigt fan' och utseendet/klädstilen nu inte alls spelar någon roll för dig, borde inte du bara se bortom kajalen och hårfärgen och fortfarande avguda musiken?
Om ditt inlägg endast rört musiken på den nya skivan hade det hållit sig på en mer professionell nivå, istället för att få den undertonen av dubbelmoral.

Räds ej för kritik!
/ Rebecca
Permanent länkAnmäl
2007-08-25 00:05
Cecilia Svenssons avatar
Inlägg: 1
Instrument: Visa
Nu ska jag komma och klaga lite här..

Först vill jag säga att om man lyssnar på Three cheers for sweet revenge och The black parade kan man inte tro att det är samma band.. ( okej , gerards röst men.. )
Bandet har själv sagt i en intevju att ingen av skivorna låter/ kommer att låta lika som någon annan dom gjort.

Emotional Hardcore = Emo. "emo-stilen" är fashion core och har inget med musiken Emotinal Hardcore att göra.

Mikey har även sagt att han trivdes bättre utan glasögon och det var därför han laseropererade ögonen ( jag vet inte vad det heter. )

Men, om du gillar musiken så mycket borde du inte bry dej om hur medlemmarna i bandet ser ut. Jag lyssnar inte på MCR för att bandmedlemmarna ser ut på ett visst sätt?! jag lyssnar på dom för att deras musik är bra!

/ Cecilia
Permanent länkAnmäl