D-A-D

2006-03-22 20:02
robhas avatar
Inlägg: 15
Instrument: Visa
Hej.
Ni har väl inte missat senaste skivan med D-A-D (Disneyland After Dark)"Scare yourself" Den är riktigt riktigt bra.
Grymt rockband som är stora lite varstans i Europa men lite glömda i Sverige, tyvärr. Såg dom live på Sticky Fingers och Trägår´n i Gbg i somras. Suveränt liveband.
När ni har lyssnat! Vad tycker ni?
Permanent länkAnmäl
2006-03-31 11:19
pehthors avatar
Inlägg: 3
Instrument: Visa
Måste tyvärr säga att jag inte riktigt håller med dig där. Jag tycker DAD är kraftig överreklamerade, ett riktigt typiskt danskt dussinband och ärligt talat tycker jag att de är jättetråkiga på scen. Såg dem på the Empire i London 2002 (soft dogs) och det var bara mina danska polare som fick mig att stanna kvar.
Permanent länkAnmäl
2006-03-31 15:18
robhas avatar
Inlägg: 15
Instrument: Visa
Där ser man, smaken är olika :-)
Soft Dogs är en av deras sämsta plattor. Körde dom mest låtar ifrån den cd´n så kan jag förstå att det inte var en fullt så bra spelning. Nya skivan är däremot grym. En riktig höjdarplatta. Ge den en chans! Jag tycker att de är ett riktigt kompetent live band, mycket beroende på att det låter så jäkla bra live. Det är inte många band som gör det faktiskt, alltid massa fel och framförallt falsksång.
Lyssna även på "Everything Glows"
Ha det...
Permanent länkAnmäl
2008-08-26 09:38
VHSRips avatar
Inlägg: 3
Instrument: Visa
nån som vet vad det är för gitarreffekter på sleeping my day away riffet? plink plonk? fjäderreverb, chors, compressor? elelr vad kan det vara tror jag hört det nån annanstans också :P
Permanent länkAnmäl