Höj kvaliteten på gigen

2006-02-06 13:48
Tomas Heds avatar
Inlägg: 6
Instrument: Visa
Det finns så ofantligt många som spelar rock och det är kul. Det finns ännu fler som gärna lyssnar. Ändå tycker jag att det är stor brist på bra klubbar att spela på i Stockholm, Gtb, och Malmö, i synnerhet för band med personliga kvaliteter.
Kan vi inte hjälpas åt skapa en lista över schyssta klubbar, modiga krögare etc så att man får lite koll på hur det ser ut? Menar då inte för vanliga Coverband, (det tycks ju alla utom publiken vilja ha), utan för dem som har lite mer att ge...
Nån som har idéer? Kanske finns något forum jag missat?
Permanent länkAnmäl
2006-02-28 13:15
stickys avatar
Inlägg: 20
Instrument: Visa
Så det du menar är att alla utom publiken vill ha Coverband?
Permanent länkAnmäl
2006-03-11 13:39
Tomas Heds avatar
Inlägg: 6
Instrument: Visa
Med "vanliga" coverband menar jag sådana som är odynamiskt platta i sitt framträdande, du vet. Som inte berör. Jag tror att publiken tycker om låtar som de känner igen. Musik handlar om att väcka känslor, tankar etc. En låt kan väcka minnen och det är kul att sjunga med i refrängen såklart. Men de flesta coverband är sanslöst trista jämfört med originalen. Det finns efterfrågan för annat. Jag skulle vilja hitta spelställen där folk har möjlighet att ta till sig musik på högre nivå utan att betala 500 spänn för biljetten.

/Tomas
Permanent länkAnmäl