Musiken-en viktig livsfaktor

2007-10-18 11:51
Sofia Hanssons avatar
Inlägg: 20
Instrument: Visa
Hejsan!

Jag heter Sofia Hansson (19år) och har hållt på med musik så länge jag minns. Jag spelar piano, sjunger och skriver musik. Musiken för mig har alltid vart en stor del av mitt liv och det kommer det alltid att vara. Utan musiken så blir jag galen...det märkte jag senast igår när jag inte hade möjlighet att spela och blev oerhört frustrerad över att inte kunna få ur musiken inom mig. Det är som att hålla inne något man vill säga, men kan omöjligt få ut det. Utan musiken skulle en stor bit av mig fattas, minst sagt. Musiken sätter sådan färg på tillvaron och får livet att vara otroligt betydelsefullt.

Gå gärna in och lyssna på min musik på www.myspace.com/sofiaamanda

Mvh//Sofia.

Permanent länkAnmäl
2007-10-18 20:18
Sigvard Blixts avatar
Inlägg: 1029
Instrument: Visa
torsdag 18 oktober 2007, kl 11:51 skrev sofiaamanda


Utan musiken så blir jag galen...det märkte jag senast igår när jag inte hade möjlighet att spela och blev oerhört frustrerad över att inte kunna få ur musiken inom mig.Visst är musiken viktig. Det gäller både utövare och åhörare. Jag blir kanske inte galen av att inte få spela stup i kvarten, men jag kan definitivt känna suget.
Hälsn:

/Sigvard Blixt, Örebro. Bas, gitarr samt PA-system!

Permanent länkAnmäl
2007-10-20 17:03
Sofia Hanssons avatar
Inlägg: 20
Instrument: Visa
Musiken har olika roller i olika människors liv. Vissa lyssnar endast på musik, vissa utövar, andra gör både och etc. Vissa tycker det är kul att utöva musik, andra tycker det är kul och lever för det. Jag tror att musiken är viktig hos de allra flesta, mer eller mindre. För mig är musiken lika viktig som syre och vatten. Det är stor del av den mening jag funnit med livet.

Permanent länkAnmäl