Synergy är tillbaka!

2007-10-15 23:44
johnvandinthers avatar
Inlägg: 1
Instrument: Visa
För info till er alla!

Synergy är tillbaka!


Efter förra årets succé är Synergy tillbaka den 16 – 18 november 2007.

Synergy är en konferens om konst, kultur media och bjuder på en mängd seminarier och workshops för alla med ett hjärta för Konsten. Synergy arrangeras av församlingen New Life och ljud-och ljusföretaget Powerplay.

- Synergy var förra årets mest viktiga händelse. Jag fick en oerhörd kick av att vara en del av det och att få möta så många kreativa och Gudsfruktande människor! säger standup-komikern och författaren Mackan Andersson.
I år är Mackan Andersson tillbaka på Synergy - som en av 17 stycken seminarie-talare.


Årets huvudtalare är Ellis Potter, pastor och tidigare medlem i L'Abri Fellowship. Ellis Potter föddes i Kalifornien och var zenbuddistmunk innan han blev kristen. Ellis Potter har en unik bakgrund som rymmer musik, konst, teologi och filosofi. Han är en duktig talare inom en mängd ämnen såsom kristendomens relevans inom kulturen och om moderna filosofiska och sociala rörelser.

Bland övriga talare märks Mark Tatlow, konstnärlig ledare för Drottningholms Slottsteater, Christian Lindskog och Simon Grenehed från Blindside, Erika Stenlund fotograf, Arild Måsö, joijkare och initiativtagare till den kristna urbefolkningskonferensen WCGIP, Maria Steen, singer/songwriter och Lasse Johansson, initiativtagare till ”Forum för tro, kultur och samhälle” och Nod.

- Vi vill inspirera kreatörer och skapa en mötesplats. Många är isolerade i sina konstnärskap och får sällan chansen att träffa likasinnade. Vi tror på en synergieffekt, att helheten kan blir större än de enskilda delarna separat!


Mer information och anmälan sker på www.synergy-arts.com


Permanent länkAnmäl