Vart ska ja börja

2007-07-28 20:34
hannaas avatar
Inlägg: 16
Instrument: Visa
Hej. Jag är en sångare. Elle ja vill bli det.Men jag vet inte vart jag ska börja någonstans.Ja har frågat min pappa om vi kan köpa studio å sånt. Han funderar på det.. Men det känns inte riktigt som om ja får hans eller mammas stöd på att ja vill bli sångare. Ja har sjung i skolan för klassen flera gånger dom tjatar hela tiden att ja ska sjunga : sjung nu sjung nu. hehe det e ju kul att höra det. men ja vill inte resten av mitt liv stå och sjunga för bara mina kompisar..
Permanent länkAnmäl
2007-10-30 16:46
Henrik Larssons avatar
Inlägg: 9
Instrument: Visa
Ta det lungt. Du har hela livet framför dig. En studio är inte svaret. Du måste sjunga för att du tycker att det är roligt. För att du brinner för det.

Henrik.
Permanent länkAnmäl
2007-11-06 21:53
Rocklarocks avatar
Inlägg: 54
Instrument: Visa
En studio behöver du inte köpa. Du kan gå till en replokal och spela in en låt, och skicka den till nån musikproducent dock har jag inget exempel på någon. Eller om du är desperat kan du ju försöka med Idol...nutidens snabbaste sätt att bli populär...om man är bra på att sjunga förstås:)
Permanent länkAnmäl
2007-12-23 19:27
Fieldflowers avatar
Inlägg: 6
Instrument: Visa
Mitt svar: Hitta någon att sjunga med.

Finns inget som utvecklar så mycket som att musicera med andra.
Jag vet ju inte vilken sorts musik du vill sjunga, men det finns säkert rätt gäng för dig. Och det är inte helt fel att testa olika stilar heller - det utvecklar också (samtidigt som det är rätt kul..;o)

Lycka till!
Permanent länkAnmäl