Sälja musik på nätet

2007-03-12 16:11
BisterStudios avatar
Inlägg: 1
Instrument: Visa
Hej!
Jag är på jakt efter ett system för att sälja MP3-låtar på nätet från egen hemsida. Någon av er som känner till något bra?
Permanent länkAnmäl
2007-03-12 21:44
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Mja, webshop-system finns ju ett otal - men om det finns en helt färdig hyllvara som är speciellt skapad för just försäljning av MP3-låtar att köpa är dock tveksamt, jag tror inte att en komplett sådan finns - och finns det (kommer säkert) så har det alltid sina nackdelar att köpa samma system som "alla andra" har.
Vi som har byggt den här webbplatsen, egenprogrammerat från grunden, kan skapa en sådan åt dig helt anpassat efter dina önskemål, du slipper flera nackdelar och du vinner en personlig shop som går att sökmotoroptimera. Andra företag kan givetvis också fixa det. Var dock supernoga med vem du väljer. Kolla åtminstone att de har hört talas något som kallas "sökmotoroptimering" (det är skrämmande nog inte alltid de har det). Det kostar alltid en del med sådan genuin webbutveckling som tar hänsyn till allt inklusive din kommande sökmotoroptimering, men ser man till helheten och långsiktigt så blir det inte så billigt med färdigstöpta dussinvaror heller, det kan många intyga när det gäller vanliga webshopsystem t.ex..
/Bengt
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl
2007-03-15 18:54
Tommy Rådbergs avatar
Inlägg: 25
Instrument: Visa
Det system som jag kan utan och innan är jamroom. Dumt med länk - men sök via Google. Stort i USA och UK.

PS. Håll tummarna att enmansutredaren på upphovsrätten kommer med ett bra förslag så att det liknar lagstiftningen i USA det vill säga bättre villkor för legal musik på nätet!
Permanent länkAnmäl