Utlandsgigg

2007-01-26 11:34
RobinJacobssons avatar
Inlägg: 19
Instrument: Visa
Hej!

Jag har hört att det vandrar omkring vissa människor i detta avlånga land som har hand om bokningar av musiker till utlandsgigg. Vi är 2 st som presterar ganska bra och söker nu efter sådana möjligheter.

Alltså ex dansbandsmusik på pubar på kanarieöarna etc.

Vet ni nån hemsida eller person man kan prata med så vore det toppen!

/Robin
Permanent länkAnmäl
2007-02-24 11:19
Hans Ahlqvists avatar
Inlägg: 11
Instrument: Visa
Hej!
När det är snakk om dansbandsmusik så finns det en dansbandsrestaurant på Playa del Ingles som heter Playa del sol!
vi har vart där och spelat ett par gånger skitkul men jobbigt till tider. vet inte om jag år lov att lägga in en link till dem här men kan prova (moderatorn får stoppa mig annars)
http://go.to/playadelsol
ett populärt ställe for svenska dansband!
Permanent länkAnmäl
2007-02-26 23:20
RobinJacobssons avatar
Inlägg: 19
Instrument: Visa
Hej! Okej, det låter som ett intressant alternativ. Vad krävs för att kunna spela där, och vad för typ av ersättning snackar vi om? Boende och mat?

Jag är mycket musikalisk och uppväxt i en "dansbandsfamilj", och har goda kontakter inom musiken. Oftast när jag lirar ute så är det endast med en tjej, och vi kör midi-bakgrunder. Jag antar att det inte är någon direkt nackdel att bara vara två? Och vem skall jag tala med för att kunna genomföra detta? Kunde inte hitta någon mail-adress på sidan, bara ett tfn.nr. För det är ju vissa "praktiska" problem som uppstår med en sån här sak, tex hur man fraktar instrument etc.

Tack för tipset! /Robin
Permanent länkAnmäl
2007-02-27 17:08
Hans Ahlqvists avatar
Inlägg: 11
Instrument: Visa
Det krävs "svensk" dansbandsmusik. Mat och boende får ni, inte så mycke till ersättning, men allt är betalt. Playa del sol betalar resan och mycke av utrustning finns där
Permanent länkAnmäl