Frågor om musikprogram

2006-11-21 23:40
music_uber_alless avatar
Inlägg: 1
Instrument: Visa
God afton.
Vi är två killar som går på en tv och film utbildning i Gamleby i småland och vi håller på att skriva ihop till en program idé till ett musikprogram. Det är meningen attvi ska ta upp musik som inte nämns så mycket eller inte alls i dom stora media programmen. Vi ska ta upp både nya och gamla band från 60-tal till idag. Vi ska försöka hålla oss inom inom alla eller i alla fall de flesta genrer. Demoband står även med på våran lista.
Vi tycker att det hade varit kul om vi kunde få veta era åsikter så att ni kan vara med och påverka. PM us! Eller sänd mail, spelar ingen roll.
Tack på förhand

- Vad tycker du om för musik? Specificera genre ex artister, grupper, artister…
- Vad skulle du vilja se i ett musik program? Musikvideos, livespelningar…
- Brukar du kolla på musikprogram? Och i så fall vilket/vilka?
- Skulle du vara intresserad av att få höra om soundtracks och film- och tv-spelsmusik i ett musikprogram?
- Skulle du vara intresserad av att få höra eller se musik på andra språk än svenska och engelska? Ex japanska eller franska…
Permanent länkAnmäl
2006-11-21 23:53
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Hej,
Om de ska kunna maila, som du skrev, gör din e-postadress synlig i din medlemsinfo då (robotarna som samlar adresser kommer inte åt att göra det där, så det är "ofarligt").

Eller, ni kanske skulle behöva ett helt webbformulär för det där egentligen? Vi skulle nog kunna ordna ett åt er, mot ett "tack till Vi Musiker" i programmet. Kontakta oss i så fall.

/Bengt
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl