tinnitus...

2006-09-21 08:50
spinouts avatar
Inlägg: 46
Instrument: Visa
Många musiker har tinnitus, jag har haft .... Ja just jag har haft... det går att bota sägs det numera...

FÖrst en vits....
Man kan se reklam i tidningar för tinnitusjouren, jag ringde och skulle be om hjälp...
I luren så kom telefonsvararrösten:
"Välkommen till tinnitusjouren, var god tala in efter pipet - piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pipet forts i all oändlighet..."

Skämt åsido, många är drabbade....

Jag minns jag åkte från studio inspelningen, jag hade fått en ringning i vänstra örat och när jag vaknade dagen därpå så var den fortfarande kvar. Uppepå det så kom influensan nån dag därpå och satte sig på öronen... Väl efter influensan lagt sig så var ringningen kvar. Jag hade problem ett par år efter det och var väldigt känslig för ljud.
Sen började med en övning, jag vet ju att det finns muskler i örat mellan benen, så jag satt minst 20min varje dag och lyssnade i rejäla (vällåtande) hörlurar och lyssnade på min favoritmusik så högt mina öron tålde. Syftet var att träna upp musklerna och göra öronen tåliga mot oljud. Och efter ett tag, minns inte hur lång tid men kanske ett kvartal, så började jag känna av att jag inte var så känslig längre för ljud och tinnitusen började emellanåt försvinna. Idag är jag besvärsfri!!!!
Permanent länkAnmäl