Depeche Mode åter till Stockholm i juli

2006-01-25 19:52
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
DEPECHE MODE PÅ STOCKHOLMS STADION I SOMMAR!

Depeche Mode har gjort enorm succé med sin vinterturné "Touring The Angel 2005/2006" och sålt ut arena efter arena runt om i Europa. För att ge fler chansen att se dem live har nu gruppen bestämt sig för att förlänga turnén med ytterligare datum. Den 7 juli spelar Depeche Mode på Stockholms Stadion. Biljetterna släpps måndag den 30 januari kl. 9.00.

Depeche Mode är aktuella med nya albumet "Playing The Angel" som gick rakt in på första plats på svenska albumlistan när det släpptes i höstas.

"Playing The Angel" är bandets skarpaste skiva sedan "Violator". SvD

"På ett par sekunder vet lyssnaren att Depeche Mode är i form, att trion rent musikaliskt har flyttat tillbaka sin svarta gospel dit den hör hemma – mellan de mästerliga albumen "Violator" och "Songs Of Faith And Devotion". Aftonbladet

Depeche Mode gör även två helt utsålda spelningar i Sverige under våren. Den 26 februari spelar de på Scandinavium i Göteborg och den 1 mars på Globen i Stockholm. Biljetterna tog slut på 2 timmar. I samband med sommarspelningen besöker Depeche Mode även Århus, Stadion den 7 juni och Quarts Festivalen i Kristiansand den 6 juli.

För mer information, besök: www.depechemode.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl