Bo Sundström och Katie Melua på samma scen

2006-01-12 14:17
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
BO SUNDSTRÖM ÖPPNAR FÖR KATIE MELUA.

Den 20 mars ges ett fantastiskt tillfälle att se Bo Sundström och Katie Melua på samma scen. Bo Sundström, som solodebuterade förra våren och gjorde en hyllad sommarturné, kommer att tillsammans med David Nyström på piano inleda Katie Meluas konsert på Annexet i Stockholm.

Förra året kom Bo Sundström solodebut "Skåne". En skiva som präglas av Bos enkla melodier, tänkvärda text och formuleringar. Bo Sundström är för många mest känd som frontfigur och sångare i Bo Kaspers Orkester.

Sångerskan Katie Melua slog igenom stort för två år sedan med debutalbumet "Call Off the Search" och nu är hon är aktuell med uppföljaren "Piece By Piece". Hennes senaste album har sålt guld i Sverige och hon toppar försäljningslistorna runt om i Europa. I England är hon den mest säljande kvinnliga artisten för andra året i rad. Hon är nominerad till två Brit Awards 2006 i kategorierna "Pop" och "British Female Solo Artist". Katie Melua sjunger pop med jazzinfluenser och har under sin uppväxt lyssnat på allt från Queen, Eva Cassidy, Bob Dylan och Joni Mitchell, men även på jazzartister som Ella Fitzgerald och Billie Holiday.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl