In Flames gör två spelningar i Sverige i mars

2006-01-11 21:11
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
IN FLAMES GÖR TVÅ SVERIGESPELNINGAR I VÅR!

Main Support: Sepultura

Det är bråda dagar för stenhårda göteborgsbandet In Flames. Den 25 januari är det premiär för deras USA-turné, och den 3 februari släpper de sitt nionde album "Come Clarity". Senare i vår ger de sig även ut på en omfattande Europaturné som, glädjande nog för alla svenska fans, innefattar två Sverigekonserter. Den 17 mars spelar de på Arenan/Fryshuset i Stockholm och den 18 mars på Lisebergshallen i Göteborg. Main support är brasilianska Sepultura. Biljetterna släpps den 16 januari.

In Flames har kommit att bli ett av Sveriges mest intressanta och framgångsrika metalband. 2005 kammade de hem både en plakett för Årets Rock/Metal på P3 Guldgala och en Grammis för bästa hårdrocksalbum. De var dessutom nominerade till Guldmicken. I år uppträder In Flames på tv-sända P3 Guldgalan den 21 januari med material från nya albumet.

Bandet består av Anders Friden – sång, Jesper Strömblad – gitarr, Björn Gelotte – gitarr, Peter Iwers – bas, Daniel Svensson – trummor.

För mer information, besök: www.inflames.com

Sepultura slog igenom med albumet "Beneath The Remains" 1989 och har sedan dess gjort enorm succé världen över med sin blandning av tung hård metal och brasilianska rytmer. Bandet är aktuella med dubbelalbumet och dubbel DVD:n "Live In Sao Paulo" som täcker hela Sepulturas 20 år långa karriär. Ett nytt studioalbum, "Dante XXI" släpps den 17 mars.

Bandet består av Derrick Green – sång, Andreas Kisser – gitarr, Paulo Xisto – bas och Igor Cavalera – trummor.

För mer information, besök: www.sepultura.uol.com.br
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl