Sanna vinnare...

2005-02-20 13:46
Anders Lundgrens avatar
Inlägg: 664
Instrument: Visa
Så var andra delfinalen av Melodifestivalen avklarad. Det blev Sanne Salomonsen och Fredrik Kempe & Sanna Nielsen som direkt gick vidare till finalen av Melodifestivalen i Globen den 12 mars.

Medan artisterna förberedde sig för melodifestivalen lånade Carola läppstift på Lindex. Men det är inte bara Carola som skräller. Den största skrällen är kanske Cameron Cartios påhittade språk som visade sig fungera väldigt bra - så bra att Arja inte alls fick vara med.
Svenne & Lotta missade skämtet om "fuck for forrest" men Roslana snappade upp Erik Haags skämt om Ukraina och fann dem inte alls underhållande. Hon meddelar att Ukraina har utvecklats sedan Haags far var på resande fot och att man numer är modemedveten i Ukraina.
Arja och Bert har svårt att acceptera placeringen. Josefin är nöjd ändå och berättar att hon sjöng för någon speciell. Cameron sjöng... ingenting, eller? Det gick ju bra i alla fall.

Jag börjar redan vara less på alla klagomål på kläderna, artister emellan. Man måste vakna och inse att melodifestivalen är inte vad den varit, den handlar inte lika mycket om musik nu som den gjorde förut. På gott och ont, beroende på vem man frågar.
Bert Karlsson säger vad han tycker, utan omsvepningar. Man kan inte undgå att notera att han är upprörd och besviken när Arja inte fick mer röster än hon fick. "Jag fattar inte hur svenska folket tänker. Arja var ju inte ens med i matchen. Ofattbart!", säger Bert. Jag tvivlar på att det är fel på svenska folket, Bert får helt enkelt göra sin läxa bättre nästa gång.

Nu vänder vi blickarna framåt mot Skellefteå och nästa delfinal. Vi får se vem som har värsta urringningen, förlåt, vem som vinner.

Admin på Vi Musiker | www.alundgren.se | www.vibait.se | www.findthecd.com

Permanent länkAnmäl