Bounce ger ny dansföreställning på Dansens Hus

2005-12-07 11:52
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
BOUNCE INTAR DANSENS HUS

Streetdance-kompaniet Bounce har på bara några år blivit ett svenskt och internationellt dansfenomen. Med sina föreställningar har de slagit knockout på danspubliken både i Sverige och utomlands. I vår kommer Bounce att sätta upp en ny dansföreställning på Dansens Hus i Stockholm med premiär den 22 april. Biljetterna släpps den 9 december.

Den nya föreställningen utspelar sig på en mentalklinik där folk "klättrar på väggarna" och de intagna vårdas med balett. Men allt förändras när den nyintagne patienten kommer och släpper loss "galningarna", både fysiskt och psykiskt. Men vem är egentligen sjuk? De som sätter upp reglerna som säger att man inte är normal om man inte följer dem? Eller är det de som inte kan, eller vill, anpassa sig till systemets regler?

2005 har varit Bounce mest framgångsrika år. De har haft en enorm succé med BOUNCE LIVE som gått för utsålda hus i både Stockholm och Göteborg, följt av en omfattande Sverigeturné. Bounce har medverkat i TV 3:s stora danssatsning bl a Floor Filler och i SVT:s dokumentärserie Måste Dansa.

Föreställningen pågår 22 april-9 juni på Dansens Hus och biljetterna släpps den 9 december.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl