Adam Tensta support till Rihanna i Stockholm

2008-02-11 18:23
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
ADAM TENSTA BLIR FÖRBAND TILL RIHANNA! -

Vi har nu det stora nöjet att kunna meddela att Adam Tensta kommer att agera förband till R&B och soulstjärnan Rihanna på hennes konsert på Hovet i Stockholm den 12 mars.

Adam Tensta tog sommaren 2007 steget ut i rampljuset med debutsingeln ”They Wanna Know”. På Grammis 2008 vann han årets Dans/Hip Hop/Soul.

Nu har nya singeln "My Cool" slagit igenom ordentligt. Med ett nytt sound, inte bara för Sverige utan helt enkelt ett nytt sound, är han aktuell med debutalbumet "It's A Tensta Thing". På "It's A Tensta Thing" får lyssnaren en inblick i den 24-årige supertalangens liv. Adams berättelser sträcker sig från uppväxten på 80-talet med Transformers, Nintendo och Helikopter-frisyrer samt en dystrare sida med en frånvarande pappa och en bror som försörjde familjen genom att sälja droger fram tills nu när han dagligen kan se sig själv på TV och i tidningar. Albumet är tillägnat de som Adam önskar att han kunde träffa eller höra av oftare, personer som på ett eller annat sätt varit en del av hans liv.

Rihanna är aktuell med singeln "Don´t Stop The Music" och albumet "Good Girl Gone Bad". Albumet är Rihannas tredje album och första singeln "Umbrella" blev en av 2007 års hitsinglar världen över! Singeln blev vald till en av årets bästa låtar 2007 av P3.

Besök gärna www.rihannanow.com, www.myspace.com/adamtensta eller www.livenation.se.

Biljetterna kostar 425 kronor + serviceavgift och säljs via säljs via Globenarenorna samt Ticnet & ATG-ombud.


Källa: Live Nation

Se även: Rihanna ger en konsert i Stockholm i mars
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl