R.E.M. ger en konsert i Sverige i september

2008-02-11 11:22
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
R.E.M. – KONSERT I STOCKHOLM I SEPTEMBER! -


R.E.M. är tillbaka! Under juli, augusti och september kommer de att åka på Europaturné. Deras nya album "Accelerate" kommer ut den 28 mars och den första singeln från albumet heter "Supernatural Superserious" och skickas till radion idag. Söndagen den 7 september blir det konsert på Stockholms Stadion! Biljetterna släpps den 18 februari kl.09.00.

Bandet har nyligen bekräftat att de gör en turné i USA under maj och juni månad. R.E.M. – Michael Stipe, Peter Buck och Mike Mills – spelande senast i Europa 2005, då de uppträdde för mer än en miljon personer.

"Accelerate", bandets första studioalbum sedan 2004 och deras fjortonde, är ett av 2008 års mest efterlängtade album. Det är inspelat i Dublin, Vancouver och Athen av den Grammybelönande producenten Jacknife Lee, uppspelning och test av albumets tidiga demos skedde under fem dagars vistelse på Olympia Theatre i Dublin i juli 2007.

Jacknife Lee, mest känd för sin produktion av U2s "How to Dismantle an Atomic Bomb", har även producerat album av Snow Patrol, The Hives, Kasabian, Aqualung och Bloc Party.

Albumet "Accelerate" kommer ut den 28 mars. En officiell nedräkning till albumets release startade den 1 januari på www.ninetynights.com

Besök gärna www.remhq.com

Biljetterna kostar 595 kr + serviceavgift. Biljetterna säljs via Ticnet- och ATG-ombud. Biljetterna släpps den 18 februari kl.09.00.


Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl