Danko Jones ger tre konserter i Sverige

2005-11-24 11:59
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
DANKO JONES AKTUELLA MED TRE SVERIGESPELNINGAR I VÅR!

Kanadensiska Sverigefavoriterna Danko Jones kommer hit i vår för tre konserter. Den 11 mars spelar de på Platens Bar i Linköping, den 15 mars på Münchenbryggeriet i Stockholm och den 16 mars på Trädgår’n i Göteborg. Biljetterna släpps den 28 november.

Vi européer mötte fenomenet Danko Jones först 2001, men på hemmaplan hade bandet dykt upp några år tidigare på klubbscenen i Toronto. De vägrade konsekvent att spela in något – ville nån se områdets hetaste band så var det på en rockklubb, men till slut blev trycket från fansen för stort och bandet släppte en självbetitlad EP.

Under åren har det blivit ett antal sköna skivor och nya plattan "Sleep is the Enemy" släpps 22 februari nästa år. Att se bandet live i en svettig konsertlokal är dock en helt annan upplevelse. Genom ett idogt turnerande år efter år har bandet sakta men säkert byggt upp en stor publik, inte minst här i Sverige. Få band kan få till ösigt sväng som Danko Jones, och i mitten av mars står de återigen på scen i tre svenska städer.

För mer information, besök: www.dankojones.com eller www.badtasterecords.se

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl