Life on Earth ger tre konserter

2007-10-23 15:43
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Konserter med Life on Earth -

Alltjämt är mänsklighetens existens hotad! Krig! Klimatkollaps! Överbefolkning, sjukdomar och svält! Klart att vissa dagar känns tyngre då. Men låt oss se krasst på det – vi befinner oss i den ända på båten som kommer att försvinna under ytan sist. Vi är inte dom som ska hänga läpp. Och fastän det finns gott om människor i vår ända som inte bidrar med mycket annat än elände, är det inte vi. Vi är dom som har det bra och uppskattar det, som bryr sig och ger av vad vi får så länge det varar.

Med det som utgångspunkt började Mattias Gustavsson 2003 fantisera ihop ett band som spelar på liv och död, en motreaktion på likgiltigheten, en hyllning till inbjudande njutning, medvetenhet och samvilja. Han gav det namnet Life on Earth!
I pauserna mellan turnéerna med Dungen, där Mattias spelar bas, spelade han in låtar till fantasibandet. Inspelningarna resulterade i skivan "Look!! There is Life on Earth!" som släpptes i våras och mottogs av strålande recensioner i både svensk och internationell press.


Datum:
25.10 Köpenhamn, Loppen
26.10 Göteborg, Röda Sten
27.10 Stockholm, Debaser Medis


www.myspace.com/lifeonearth1

Källa: EMA Telstar, Motor
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl