Kelly Clarkson ger en konsert i Sverige i april

2007-10-23 10:26
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
KELLY CLARKSON TILL SVERIGE FÖR FÖRSTA GÅNGEN! -

Den amerikanska sångerskan Kelly Clarkson, som var den första att vinna American Idol 2002, kommer till Sverige för en konsert på Annexet den 11 april. Biljetterna släpps den 26 oktober.

Under de fem år som har gått sedan Kelly Clarkson vann American Idol har hon lycktas etablera sig som en framgångsrik och efterfrågad artist och är ett levande bevis på att livet efter Idol kan bli just det genombrott alla hoppas på. Hon har givit ut tre album, ”Thankful”, ”Breakaway” och ”My December”, och har gjort hitlåtar som tex ”A Moment Like This”, som hon vann American Idol med, ”Breakaway” och ”Behind These Hazel Eyes”.

Kelly är född och uppvuxen i Texas och har valt att bo kvar där för att slippa hetsen i Los Angeles och kunna ha tid för sig själv. Den tiden har hon bland annat använt till att skriva låtarna till senaste skivan, ”My December”, som kom i juni i år. Skivan är som en dagbok över hennes liv de senaste två åren och fylld av personliga tankar och funderingar.

Kelly Clarkson har under sin relativt korta karriär lyckats fylla prishyllan med allt från en Grammy för bästa popalbum 2006 (”Breakaway”), American Music Award för bästa kvinnliga sångare rock/pop 2006 och ett antal Billboard Music Awards för t ex bäst säljande singel 2002, ”A Moment Like This”, och Top Soundtrack Single 2005 för ”Breakaway”.

Det är med andra ord laddat för en helkväll på Annexets scen den 11 april i vår.

Läs mer på www.kellyclarkson.com och www.myspace.com/kellyclarkson


Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl