Celtic Tiger, irländsk dans och musik, till Sverige

2005-11-17 16:33
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
CELTIC TIGER - EN STORSLAGEN DANSFÖRESTÄLLNING AV OCH MED MICHAEL FLATLEY.

Michael Flatley, en av dansens främsta stjärnor, är tillbaka i rampljuset med sin nya föreställning Celtic Tiger. Det är en explosiv show med fantastiska dansscener och storslagna effekter. Michael Flatley står för koreografin och medverkar själv på scen. Den 20 maj uppträder de på Löfbergs Lila Arena i Karlstad och den 23 maj på Globen i Stockholm.
Biljetterna släpps den 23 november.

Med sin skicklighet och fantasirikedom har Michael Flatley skapat Celtic Tiger, ett drama baserat på irländsk dans och musik. Med hjälp av fantastiska kostymer, skickliga dansare och innovativa scenografiska lösningar får publiken följa den irländska historien.

"Celtic Tiger visar det förtryck det irländska folkets utsatts för genom historiens gång och tigern symboliserar kampen för frihet" - Michael Flatley

Michael Flatley grundlade den moderna irländska dansvågen när han under Eurovision Song Contest i Dublin 1994 framträdde med Riverdance inför 300 miljoner tv-tittare. Efter det har han haft oerhörda framgångar med olika dansföreställningar och har turnerat världen över.

Föreställningen är 90 minuter långt mästerverk med snabba byten.

För mer information besök www.celtictigerlive.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl