CirKus feat. Neneh Cherry ger tre föreställningar i Sverige

2007-10-18 12:52
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
CIRKUS FEAT. NENEH CHERRY – NU PÅ SCEN! -

CirKus feat. Neneh Cherry åker på turné och gästar Malmö, Stockholm och Göteborg i november. Ett nytt tältprojekt kanske… eller åtminstone en cirkustrupp på scen som ser till att alla blir underhållna på bästa sätt! Biljettförsäljningen börjar 22 oktober.

Neneh Cherry, en av våra mest populära sångerskor med en lång karriär bakom sig, är tillbaka med bandet CirKus som bildades 2006. CirKusmedlemmar är förutom Neneh själv, hennes man Burt Ford a.k.a Cameron McVey, Lolita Moon och Karmil a.k.a Matt Kent.

Tillsammans har de tagit namnet CirKus och är ett innovativt trip-hopband med rötter i all världens musik. En blandning av akustisk och elektrisk gitarr, trummor och en unik mix av tre väldigt speciella och distinkta röster gör CirKus till en otrolig och spännande upplevelse på scen.

I september 2006 kom deras första album, ”Laylow” (som aldrig släpptes i Sverige), men de i bandet blev sugna på att spela in materialet på nytt, inspirerade av det sound de själva utvecklat live på scen. Så nu i höst släpps därför en dubbel-CD kallad ”Laylower” i Sverige och övriga Skandinavien, med två versioner av varje låt. Dels hela albumet ”Laylow” och sedan 13 nya versioner av samma låt på CD 2. Knäppt men sant!

Så här skrev brittisk press om ”Laylow”: ”Intelligenta, beskrivande låtar med en poäng, smart arrangerade manliga och kvinnliga röster på det här spännande albumet från CirKus” Tunes.co.uk

Läs mer om CirKus feat. Neneh Cherry på www.cirkustent.com och lyssna på www.myspace.com/cirkus

Turné:
24.11 Malmö, Inkonst
25.11 Göteborg, Nefertiti
26.11 Stockholm, Berns

Biljetterna kostar: 140 kr + adm. avgift på alla orter.

Käla: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl