Bullet For My Valentine ger två konserter i Sverige

2007-10-17 11:09
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
BULLET FOR MY VALENTINE TILL SVERIGE I FEBRUARI! -

Bullet For My Valentine, ett av Storbritanniens hetaste metalband, kommer till Sverige för två konserter. Den 19 februari spelar de på Trädgår’n i Göteborg och den 20 februari på Tyrol i Stockholm. Biljetterna släpps den 19 oktober.

Senast de var i Sverige spelade de för ett fullpackat och galet trångt Teaterladan på Hultsfred 2006. Det var så mycket folk att alla som ville se dom inte kom in, men nu finns chansen för alla som missade den spelningen.

Walesiska Bullet For My Valentine slog igenom stort med debutalbumet "The Poison" som släpptes 2005. Plattan hyllades stort i brittisk press och bandet vann också tidningen Kerrangs pris "Best British Newcomer 2005".

I början av nästa år kommer den efterlängtade uppföljaren, än så länge utan titel, som lär vara hett efterlängtad av fansen. Sångaren Matthew Tuck säger att den nya skivan kommer att bli betydligt tyngre än den förra.

Bandet består av Matthew 'Matt' Tuck - sång, Michael 'Padge' Padget – gitarr, Michael 'Moose' Thomas - trummor och Jason 'Jay' James - bas.

För mer information: www.bulletformyvalentine.com och http://www.myspace.com/bulletformyvalentine


Göteborg: Biljetterna kostar 220 kr + serviceavgift.
Stockholm: Biljetterna kostar 245 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl