Celine Dion ger en konsert i Sverige igen efter 11 år

2007-10-15 13:00
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
VÄRLDSSTJÄRNAN CELINE DION TILL SVERIGE FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ ELVA ÅR! -


Den lilla kvinnan med den stora rösten är tillbaka. Celine Dion är en av få artister som får alla, oavsett storlek på konsertlokalen, att känna sig som om de sitter på första raden. ”Taking Chances” World Tour tar henne till Stockholm och Globen den 7 juni. Biljetterna släpps den 5 november.

För första gången på nio år ger sig världsstjärnan Celine Dion ut på turné. De senaste fem åren har hon uppträtt för utsålda hus på Caesars Palace i Las Vegas med den kritikerrosade showen ”A New Day…”, men nu är det dags att möta resten av världen på en turné som tar henne över 5 kontinenter, 25 länder och mer än 100 städer.

Samtidigt släpps hennes nya album, ”Taking Chances”, den 14 november, ett album som har en oväntad svensk anknytning. David Stenmarck, även låtskrivare åt brodern Martin, har skrivit låten ”Fade Away” som kommer att finnas med på skivan. Celine Dion är en av världens bäst säljande artister och har sålt över 180 miljoner album.

Dion är entusiastisk inför den kommande turnén och hyllar den europeiska publiken: ”Det har alltid varit roligt att turnera i Europa…alla fans är så passionerade. Jag ser fram emot att besöka städer jag varit i tidigare, men också att få uppträda på helt nya platser. Jag kan knappt vänta!”

Besök gärna www.celinedion.com

Biljettinfo:
Biljetterna kostar 695 - 1995 kr + serviceavgift.
På grund av den förväntade efterfrågan på biljetter är antalet begränsat till max 8 biljetter per person.

Biljetterna släpps måndagen den 5 november kl 10:00.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl