The Sunshine gör en turné i oktober

2007-09-26 11:33
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
THE SUNSHINE AKTUELLA MED TURNÉ OCH SKIVA -

De är vad de heter! The Sunshine spelar ny, fräsch, vibrerande feelgoodpop, omöjlig att motstå. Blanda Beachboys, Jellyfish och en gnutta MC5 med modernt sound och massor av passion så har du svenska The Sunshine som i en liten ask. Idag släpps deras nya album och i oktober är det dags för turné!

Våren 2007 klev The Sunshine in i den legendariska Svenska Grammofonstudion och spelade tillsammans med Ludwig Böss (Ray Wonder) in uppföljaren till debuten. Albumet som går under titeln "I Heard A Rumour About You Boy" släpps idag, men tidigare i vår har vi fått ett smakprov med singeln ”The Easy Way Out”.

The Sunshine startades hösten 2003 på en efterfest på väg att bli förfest nära Mariatorget i Stockholm. De första stegen mot framgång togs i grottorna under Stockholms centralstation där bandet hade sin replokal de följande tre åren. Där lades även grunden till bandets debutalbum "Love" som släpptes 2005 i Sverige av Groover Recordings.

I USA har The Sunshine fått en hel del uppmärksamhet under det senaste året. Drygt hälften av bandets låtar har plockats upp av teamen bakom teveserier som Grey’s Anatomy, CSI Miami samt Hope & Faith. Första singeln "Sabotage" användes dessutom i en gigantisk kampanj signerad Jaguar och hela albumet plockades upp av legenden Rodney Bingenheimer i hans radioprogram Rodney on the ROQ (KROQ).

Turnéplan:
12.10 Eskilstuna, Raw
17.10 Göteborg, Sticky Fingers
18.10 Lund, Mejeriet
30.10 Stockholm, Södra Bar/Södra Teatern

Biljettförsäljning lokalt.

För mer information besök www.thesunshine.se och www.myspace.com/thesunshine

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl