The Donnas ger tre konserter i Sverige i november

2007-09-12 11:41
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
The Donnas (US) -

14 november - Stockholm, Debaser Medis
15 november - Göteborg, Sticky Fingers
16 november - Oslo, Rockefeller
18 november - Malmö, KB

Om The Donnas ska liknas vid en film blir det film om amerikansk bilburen ungdom på 50-talet.
Där är Donnas den stöddige bråkstaken som ger töntarna stryk och beundras av alla småglin. The Donnas har en stor bil som de cruisar runt i, med stilettkammen och brylcremen i innerfickan på Petroff-skinnpajen som kompletterar deras blåjeans.
The Donnas smugglar in sprit i en fickplunta som de häller i bålskålen på Prom Night. Sedan sätter Donnas igång brandlarmet så den träige kemiläraren blir dyblöt av de automatiska brandsläckarna. Kaos utbryter, och medan skolans duktigaste tjej spyr på sin kavaljer, står Donnas bredvid och flinar.

Så är det. Lyssna på valfri utgåva ur The Donnas mycket bra diskografi och säg att du inte får lust att skolka, festa och köra rågrym bil. Och nya ”Bitchin”, som släpps den 3:e oktober, kommer fortsätta att leverera gasen-i-botten-rock precis som vi vill att Donnas ska göra. ”Bitchin” serverar fratparty-refränger och förgasar-riff, och tar oss med till en värld där tuggummibubblorna är lika stora och rosa som jeansen är tighta.

Se The Donnas live och du får flyga med på den magiska surfbrädan ut i rockpunkrymden, med riff tuffare än Fonzie. Disten är på, attityden är febrig, körerna doar, och rytmen skakar marken du står på.

Vi vill inte vakna!

BILJETTINFORMATION
Stockholm 220:- + ev.förköpsavgift.
Lugerbiljett finns: www.luger.se/biljetter

Göteborg 220:- + ev.förköpsavgift.

Oslo 225 nok + ev.förköpsavgift.

Malmö 220:- + ev.förköpsavgift.

HEMSIDA
www.thedonnas.com

Källa: Luger
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl