Bruce Springsteen ger en konsert i Sverige i december

2007-08-28 16:07
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Bruce Springsteen & The E Street Band på Globen! -

Kungen från New Jersey är efterlängtad. Bruce Springsteen kommer tillbaka med The E Street Band den 10 december för en konsert på Globen i Stockholm. Biljetterna släpps på lördag den 1 september kl 10:00.

Ingen annan artist har lockat så mycket publik som Bruce Springsteen. Hans besök i Norden 2003 sågs av nästan 300 000 besökare och när biljetterna till förra årets konsert på Globen släpptes, sålde de slut samma dag. Den 2 oktober släpps Springsteens nya studioalbum "Magic". Albumet är det tredje mycket produktiva och kreativa samarbetet med Brendan O'Brien, samt det första tillsammans med The E Street Band på fem år. Första singeln "Radio Nowhere", som även är första spåret på plattan, går i dagarna ut till radion. Utöver Sverigebesöket kommer Bruce Springsteen & The E Street Band även till Norge och Danmark, de spelar i Oslo på Spektrum den 4 december och i Köpenhamn på Forum den 8 december.

Biljetterna kostar 485 - 895 kr + serviceavgift. På grund av den förväntade efterfrågan på biljetter är antalet begränsat till max 4 biljetter per person.

För mer information www.brucespringsteen.net

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl
2007-08-29 18:05
Ludwig Erikssons avatar
Inlägg: 14
Instrument: Visa
Ska tälta på Fredag förmiddag :D!!! Kommer bli ett j-a ös. Ståplats är ett måste.
Permanent länkAnmäl