Poptimistic unik konsert på Globen i november

2007-08-20 11:27
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Poptimistic – uppföljaren till förra årets succékonsert på Globen

Konsumentföreningen Stockholm väljer att satsa på en uppföljare till förra årets succékonsert på Globen. De erbjuder även i år alla medlemmar med Coop MedMera-kort att köpa biljetter till en stor konsertkväll på Globen den 15 november. På scen står Andreas Johnson, Jill Johnson, Marit Bergman, Sahara Hotnights, Sebastian, The Refreshments, Liverpool, The Repeatles med Claes af Geijerstam samt en hemlig gäst och en konferencier. Biljetterna släpps idag, måndag den 20 augusti.

Bredden av artister skapar en unik mix som kommer att bjuda besökarna på en oförglömlig kväll och årets skönaste pop-konsert.

Andreas Johnson är en av de främsta artisterna på den svenska rockscenen idag. Med låtar som "Sing for Me" och "A Little Bit of Love" har han gått rakt in i svenskarnas hjärtan. Jill Johnson är en av Sveriges absolut mest eftertraktade kvinnliga artister. I våras gjorde hon en helt utsåld kritiker- och publikrosad turné. Det råder ingen som helst tvekan om att hennes personlighet, fantastiska karisma och röst tilltalar och berör. En annan duktig kvinnlig artist är Marit Bergman som fick sitt genombrott 2004 med succéalbumet "Baby Dry Your Eye" som gav henne en rad utmärkelser och priser, bland annat två Grammis för "Bästa kvinnliga artist" och "Årets kompositör". Hon fick även P3 Gulds priser för "Bästa kvinnliga artist" och "Guldmicken" för årets liveartist. En av de unga och nya artisterna är Idolstjärnan Sebastian som gjort succé med "When the Night Comes Falling" från Melodifestivalen. The Refreshments är Sveriges populäraste och hårdast arbetande rock'n'roll-band som har gjort över 3000 spelningar sedan starten för 17 år sedan. För att förhöja stämningen och nostalgin så kommer banden Liverpool och The Repeatles tillsammans med Claes af Geijerstam, att framföra några av de bästa låtarna från 60-talet.

Konserten är drygt två och en halv timme lång inkl. paus.

Biljetterna kostar 90 kr + serviceavgift för personer som har ett Coop MedMera-kort. Max 4 biljetter/medlem.

För mer information besök www.poptimistic.se

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl