Peter LeMarc ger fem konserter i november

2007-08-13 15:51
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
PETER LeMARC -

Peter LeMarc ger fem unika konserter. Premiären sker på Cirkus i Stockholm den 18 november. Biljetterna släpps samtidigt som nya singeln "Så gott att må gott igen", den 20 augusti.

Med undantag för en spelning inför specialinbjudna vänner på Nalen den 13 oktober 2005 blir konserten på Cirkus den första sedan 1993. Nu blir det äntligen turne igen och med ett femmannaband besöker Peter LeMarc förutom Stockholm även Uppsala, Norrköping, Linköping och Göteborg. Den 3 oktober, en månad innan turnestart, släpper LeMarc sitt nya album "Kärlek i Tystnadens Tid".

Långt innan LeMarc började håva in grammisar och guldskivor skapade han sig ett rykte om att vara en fantastisk liveartist. Med sin karismatiska röst, sina direkta texter och starka melodier har han fångat svenska hjärtan i alla åldrar och ur alla samhällsklasser.

Peter LeMarc har sedan starten med "Buick" 1982 gett ut 18 album varav samtliga sedan 1987 sålt både guld och platina. Han har vunnit fem grammisar och skrivit låtar till en mängd andra artister bl.a. Lisa Nilsson, Jerry Williams, Totta Näslund och Sven-Ingvars. Nya singeln gör avstamp för en ny, hoppfull LeMarc som själv säger att albumet "mer än någonsin kommer inifrån den jag faktiskt är, på ett mer lekfullt vis än tidigare".

"14 år kan synas en lång tid av väntan. Det har varit en ibland mödosam resa hit, men jag är nu så oerhört lycklig över att få spela live och möta publiken igen" säger Peter LeMarc.

Turnedatum:
18.11 Stockholm, Cirkus
24.11 Uppsala, Konsert & Kongress
25.11 Norrköping, De Geer Hallen
26.11 Linköping, Konsert & Kongress
30.11 Göteborg, Konserthuset

Biljetterna kostar 450 kr + serviceavgift med undantag av Cirkus där biljettpriset är 450 – 500 kr + serviceavgift.

För mer information: www.lemarc.se

Källa: EMA Telstar

OBS: Se även nyheten Extra konserter med Peter LeMarc
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl