Kalle Moraeus och Bengan Janson tillbaka till Stockholm

2005-11-04 15:28
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
KALLE MORAEUS & BENGAN JANSSON TILLBAKA MED NY SHOW I STOCKHOLM.

Lördagen den 28 januari 2006 är det premiär på Rival i Stockholm för en nyskriven uppföljare till Kalle & Bengans publiksuccé "Människans bästa vänner". Den nya föreställningen heter kort och gott "Människans bästa vänner – del 2". Biljetterna släpps den 5 november.

I våras spelade Kalle Moraeus & Bengan Janson showen "Människans bästa vänner" för utsålda hus på Vasateatern i Stockholm. Aftonbladet gav showen fyra plus med motiveringen "En show som har allt. Fiol och dragspel, skratt och allsång. Kalle Moraeus och Bengan Janson är suveräna scenartister".

Nu följer Kalle och Bengan upp succén med den helt nyskrivna showen "Människans bästa vänner - Del 2" på Rival i Stockholm. Med sig på scenen har de även denna gång orkestern "Komphundarna" under ledning av den folkilskne kapellmästaren Johan Granström. Ett antal "ganska kända" artister kommer att dyka upp och gästspela vissa kvällar, precis som förra gången.

"Det skall bli otroligt roligt att göra en ny show för Stockholmspubliken, och våra kollegor i branschen är eld och lågor.. " säger Kalle och Bengan.

Så här tycker folk i branschen om att duon snart är tillbaka med en ny föreställning:

"Som om världen inte hade nog av elände" Niklas Strömstedt

"Har inte dom slutat...än" Lasse Kronér

"Man måste vara tondöv för att förstå" Lasse Berghagen

"Skandal" Kennelklubben

Källa: EMA Telstar

För alla evenemangstillfällen, se:
Sveriges evenemangskalender - Människans bästa vän – del 2
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl