Monsters Of Mora årets stora hårdrocksfest

2007-07-09 12:17
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
MONSTERS OF MORA -

Den 27 oktober är det dags för årets stora hårdrocksfest i Dalarna. Fyra av Sveriges intressantaste hårdrocksband - alla med anknytning till Dalarna - går då samman och ställer till med Monsters Of Mora på FM Mattsson Arena.

Banden är följande:

HAMMERFALL
THE POODLES
SABATON
TRYCKVÅG

Mora är hemstad för Hammerfalls sångare Joacim Cans så detta är hans stora hemkomstspelning. Joacim har under lång tid funderat och planerat inför det här evenemanget. I och med att Hammerfall i år firar tioårsjubileum passar det extra bra att nu göra en spelning utöver det vanliga.

"Det känns otroligt kul att spela hemma i Mora igen. Det är tio år sedan sist så det är på tiden! Extra kul att vi fått med tre andra band med dala-anknytning" säger Joacim.

Den 12 oktober släpper Hammerfall en samlingsplatta som heter "Steel Meets Steel - Ten Years of Glory" med material från bandets hela karriär samt två nya låtar.

Biljetterna släpps onsdagen den 12 juli via TicNet.

Läs mer: www.monstersofmora.se

Källa: EMA Telstar, Motor
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl
2007-07-16 20:28
missblonds avatar
Inlägg: 1
Instrument: Visa
Du skrev "...Biljetterna släpps onsdagen den 12 juli via TicNet..."

Men jag har kikat på ticnet och kan där inget om Monsters of Mora hitta tyvärr...:/

Tänkte bara nämna det, så det inte är någon felaktig information som har utgivits.

Senaste gången jag kikade in på ticnet var idag (2007-07-16) alltså några dagar efter att biljetterna skulle vara släppta om informationen i ditt inlägg skulle vara korrekt.

Tänkte som sagt bara nämna det, för det skulle vara skoj att kolla vad en biljett kostar, eftersom att jag är interesserad av att gå och så...men eftersom att jag inte kan hitta någonting om biljetter någonstans så blir jag lite fundersam...
Permanent länkAnmäl
2007-07-16 21:21
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Uppgiften är den officiella från EMA Telstar, och de har inte ändrat den hittills. Dock ser jag också att biljetter INTE finns till försäljning ännu. Kontakta gärna EMA Telstar själv via www.ema.se.
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl