Magnus Rosén spelar med Göteborgssymfonikerna

2005-10-19 15:29
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
MAGNUS ROSÉN SPELAR MED GÖTEBORGSSYMFONIKERNA

Hammerfalls basist Magnus Rosén kommer under september månad 2006 att ge ca 15 konserter tillsammans med Göteborgssymfonikerna. Detta är unikt då det är första gången ett sådant här samarbete inträffar.

Under namnet "Respekt" kommer Magnus Rosén (känd från Hammerfall mm) att samarbeta med Sveriges nationalorkester Göteborgssymfonikerna. I september 2006 kommer en konsert att framföras i Göteborgs Konserthus vid ca femton tillfällen. Detta är första gången en rockbasist möter en 108 man och kvinnor stark symfoniorkester.

Magnus Rosén har förutom sin roll i Hammerfall gjort sig känd för sitt stora sociala engagemang och han har tidigare gjort välgörenhetsturnéer i Sydamerika, spelat i kyrkor mm. Magnus säger själv följande: "Med tanke på vårt samhälle där oliktänkande, olika utseende och olika nationaliteter ger oss mångfald, måste vi se fördelarna med varandras olikheter. Vi vill med det här samarbetet här visa vikten av respekt, etik och moral till våra ungdomar."

Mer information om detta samarbete kommer under 2006.

Magnus Rosén är även aktuell med Hammerfall som påbörjar sin Europaturné den 25 oktober med spelningar i Umeå den 30 oktober och Stockholm den 2 november.

Pressinformation Motor: info@motor.se eller 031-701 69 50

Besök gärna: www.magnusrosen.net och http://thrill.to/magnusrosen
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl