Jayceon "The Game" Taylor ger två konserter i Sverige i juli

2007-05-28 20:19
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Rap-stjärnan The Game till Sverige för två spelningar.

The Game är en av de hetaste rapstjärnorna i USA. Den 15 juli spelar Jayceon Taylor, a.k.a The Game, på Trädgår’n i Göteborg och den 16 juli på KB i Malmö. Biljetterna släpps den 29 maj.

Nyckeln till framgång i gangsterapvärlden verkar vara en trasig uppväxt i Compton, knarklangning, inbrott och skottlossning. Jayceon Taylor a.k.a The Game har alla de rätta gatuattributen; NWA-medaljong runt halsen, budskap tatuerade över hela kroppen och en hård bakgrund. När han för några år sedan skottskadades svårt i samband med en knarkuppgörelse bestämde han sig för att lämna brottets bana och istället satsa på musiken. 2005 kom debutalbumet "The Documentary" som sålde platina och gick direkt in på 1:a plats på amerikanska albumlistan.
På albumet ”Doctor's Advocate” som kom 2006 samarbetade han med tunga producenter som Just Blaze, Scott Storch, Hi Tek och Kanye West. Plattan är stjärnspäckad med gäster som Snoop Dogg, Nas, Xzibit, Will.I.Am, Tha Dogg Pound och Busta Rhymes och fick lysande recensioner av svensk media. Med det senaste albumet ”Black Monday”, som kom tidigare i år, visade han sina fans att han faktiskt är ”the King of the West Coast”.
För mer information: www.comptongame.com

Biljetterna till Göteborgskonserten kostar 350 kr + serviceavgift.
Biljetterna till Malmökonserten kostar 420 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl