Barbra Streisand ger unik konsert i Sverige i juli

2007-05-22 10:15
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
BARBRA STREISAND UPPTRÄDER FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SVERIGE! -

Nu kan Ema Telstar bekräfta att vår tids främsta sångerska - Barbra Streisand uppträder för första gången någonsin i Sverige. Den unika konserten är på Globen i Stockholm den 4 juli. Biljetterna släpps den 28 maj.

Med en 58-mannaorkester kommer Barbra Streisand förgylla Globen med klassiker som ”Evergreen”, ”People”, ”The Way We Were”, ”Don’t Rain on My Parade” och många fler. Barbras två konserter i London blev slutsålda på en dag och nu har även en tredje konsert blivit bekräftad. Hun har tidigare gjort enskilda konserter i Storbritannien men aldrig en turné i Europa. Den sällsynta möjligheten kommer att göra denna livekonsert till den mest unika och efterlängtade föreställning på många år.

”Det är ett nöje att få framträda i så många fantastiska länder för första gången” säger Streisand. ”Jag ser verkligen fram emot att träffa publiken och möta de olika kulturerna.”

Barbra Streisand är en ikon inom showbusiness, en kvinnlig motsvarighet till Frank Sinatra. Hennes musik spänner över ett brett fält, från radiovänlig pop till musikalmelodier och klassisk musik. Med 40 år i branschen har hon spelat in runt 60 skivor, varit med i en rad filmer, musikaler och teateruppsättningar. Hon har vunnit Oscars, Grammys, Emmys samt Golden Globes. När det gäller skivförsäljning kan Barbra Streisand mäta sig med Elvis, The Beatles och The Rolling Stones.

Den 9 maj släpptes dubbelalbumet “Live In Concert 2006” som spelades in under hennes historiska höstturné i USA. En turné som slog publikrekord i varje stad.

Barbra Streisands Europaturné:
15.6 Rom, Stadio Flaminio
21.6 Wien, Schloss Schönbrun
26.6 Paris, Bercy
4.7 Stockholm, Globen
10.7 Nice, Nakaia Stadium
14.7 Dublin, Castletown House
18.7 London, The O2 Arena
22.7 London, The O2 Arena
25.7 London, The O2 Arena

För mer information: www.barbrastreisand.com och www.ema.se

Biljetterna kostar 2100-5500 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar

OBS: Inställt - se Barbra Streisand tvingas ställa in sin Sverigekonsert
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl