Neverstore värmer upp före Good Charlotte

2007-05-15 16:24
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
Neverstore blir förband till Good Charlotte! -

Med tvillingarna Madden i spetsen kommer Sverigefavoriterna Good Charlotte hit i vår för två konserter. Den 29 maj spelar de på Annexet i Stockholm och den 30 maj på KB i Malmö. Nu kan Ema Telstar bekräfta att svenska Neverstore blir förband. Biljetter till konserten finns kvar till försäljning.

Neverstore briserar i en kaskad av energi, melodi och attityd och som musiknation har Sverige blivit ännu lite rikare. Grupper som Offspring, Green Day, NOFX, Bad Religion och Blink 182 tog den brittiska urpunken, lät den hämta energi från skateåkare och kryddade med poprefränger. Imagen låg långt från säkerhetsnålar och gröna tuppkammar. I Sverige är det hittills bara Millencollin som vågat satsa på denna utpräglat amerikanska genre, men nu får de konkurrens från oväntat håll, Neverstore från Skövde.
Kanske krävs det en småstadsmentalitet för att orka kämpa i sex år innan belöningen i form av ett skivkontrakt är i hamn men när det väl dök upp gick det fort. Neverstore släppte debutalbumet, Sevenhundred Sundays, i januari 2007 och har sedan dess lyckats skapa en väldigt stor fanbase.

Ända sedan debuten har bandet haft ett flertal lyckade såväl som utsålda spelningar, de har hunnit turnera som support åt Backyard Babies i vintras, öppnade för Billy Talent på arenan i Stockholm tidigare i år och i april spelade de på Tyrol i Stockholm. Nu är de klara att vara förband till storfavoriterna Good Charlotte!

För mer information, besök: www.goodcharlotte.com, www.myspace.com/goodcharlotte.
www.neverstore.com

Biljetterna kostar 325 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar

Se även: Good Charlotte ger två konserter i Sverige i maj
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl