Bloodhound Gang ger två konserter i Sverige

2005-10-12 14:47
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
BLOODHOUND GANG TILL SVERIGE!

Amerikanska Bloodhound Gang är aktuella med två konserter i Sverige.
Den 3 december spelar de på Sticky Fingers i Göteborg och den 5 december på Klubben i Stockholm. Förband är japanska Electric Eel Shock. Biljetterna släpps den 17 oktober.

Bloodhound Gang bildades 1993 i Pennsylvania och släppte sin första fullängdare "Use Your Fingers" två år senare. De har sedan dess sålt över 4 miljoner världen över och släpper idag sitt femte album "Hefty Fine". De är även aktuella med singeln "Foxtrot Uniform Charlie Kilo" som är första singel från plattan. Bloodhound Gangs musik är en salig blandning av post-grunge, rock n' roll, synt och techno och texterna är stötande, humoristiska och obscena.

Bandet består av Jimmy Pop, Lüpüs Thünder, Evil Jared Hasselhoff, D.J. Q-Ball och Willie The New Guy. Med låtar som, "Fire Water Burn", "The Bad Touch", "Mope" och "The Ballad Of Chasey Lane" har de tagit världen med storm.

Japans galnaste export Electric Eel Shock är aktuella med albumet "Beat Me" som släpptes i Sverige den 29 september. Electric Eel Shock spelar en blandning av punk, rak rock och framför allt 1980-talets mest primitiva heavy metal. Bandet besökte Sverige senast i somras då de gjorde en bejublad spelning i Teaterladan på Hultsfredsfestivalen.

För mer information: www.bloodhoundgang.com, www.electriceelshock.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl