Beastie Boys ger en konsert på Gröna Lund i juli

2007-04-18 16:27
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
BEASTIE BOYS ENDA SVERIGESPELNING PÅ GRÖNAN -

Den legendariska Los Angeles-trion drar ut på Europaturné och nu är det bekräftat att bandet kommer till Sverige för en enda konsert. Vill man se hiphop/punk-bandet Beastie Boys ska man bege sig till Gröna Lunds Stora Scen den 4 juli. Ett begränsat antal förköpsbiljetter kommer att släppas den 24 april. Övriga biljetter säljs på plats på konsertdagen.

Sedan albumet ”Licenced to Ill” 1986 har den kaxiga hiphop-gruppen levererat rock- och punkrap med stor succé. Bland låtarna som haft enorm framgång kan ”Sabotage” och ”Intergalactic” nämnas.

Bandets Europaturné startar den 10 juni i Portugal och den 4 juli håller de alltså sin enda Sverigespelning på Gröna Lunds Stora Scen.

En konsert som kommer att gå till musikhistorien
– Det är stort att ett band som Beastie Boys väljer att spela på Gröna Lund. Den här konserten har potential att återigen, enligt gammal Gröna Lundstradition, gå till musikhistorien och det kommer garanterat att bli ett högt tryck i entréerna. De som verkligen vill komma på konserten gör nog rätt i att köpa förköpsbiljetter, då det kan hända att vi måste stänga entréerna om det blir för mycket folk, säger Kenny Mattson, programchef på Gröna Lunds Tivoli.

För mer information: www.beastieboys.com

2000 förköpsbiljetter släpps till försäljning den 24 april via Ticnet. Dessa biljetter kostar 120 kr + serviceavgift. Övriga biljetter säljs på plats på konsertdagen.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl