Arch Enemy, Trivium och Engel ger två spelningar

2005-10-06 11:51
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
ARCH ENEMY, TRIVIUM OCH ENGEL GÖR TVÅ SPELNINGAR I SVERIGE!

Den 14 oktober spelar Arch Enemy, Trivium och Engel på Kåren i Göteborg och den 15 oktober på Klubben i Stockholm. Engel ersätter Dark Tranquillity som hoppat av turnén.

Göteborgarna Arch Enemy är nyligen hemkomna USA och sin medverkan på Ozzfest-turnén. De är även aktuella med nya albumet "Doomsday Machine" som släpptes den 22 augusti. Arch Enemy, som ställde in sin spelning på Sweden Rock i somras, ger nu de svenska fansen en ny chans att se dem live.
www.archenemy.net

Amerikanska Trivium tippas att bli nästa stora band inom metalgenren. De bildades i Florida för fem år sedan och har sedan dess släppt två album. Det senaste "Ascendancy", kom i mars i år. Bandet har även turnerat USA runt tillsammans med bland annat Machine Head, Iced Earth och Fear Factory.
www.trivium.org

Intresset är mycket stort för konstellationen Engel från Göteborg. Bandet består av fem mycket rutinerade musiker; på gitarr Marcus Sunesson (ex-The Crown) och Niclas Engelin (Passenger, ex-Gardenian, In Flames), på trummor Mojjo (Relevant Few, Dracena), på bas Robert Hakemo (ex-Gardenian, Gooseflesh) och på sång Mangan Klavborn.
www.engelpropaganda.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl