Markoolio värd för Monster Jam

2007-04-12 11:58
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
MARKOOLIO BEKRÄFTAD SOM VÄRD TILL MONSTER JAM PÅ ULLEVI!

För första gången i Europa genomförs Monster Jam på en stor utomhusarena. Nu är det klart att platinasäljaren Markoolio kommer att vara värd till bägge Monster Jam–showerna på Ullevi i Göteborg lördagen 9 juni. Showerna börjar kl. 14.00 och 19.30. Biljetterna är redan släppta.

Monster Jam gästar Sverige för fjärde gången på fyra år. Showerna på Globen har varit i det närmaste slutsålda. Ullevi, med sina större dimensioner, kommer dock att bjuda på häftigare action, högre hastigheter, större och mer avancerade hopp – största Monster Jam någonsin i Europa! Och med Markoolio som värd kommer det att bli en oförglömlig familjeshow.

Markoolio är skivaktuell med sitt femte studioalbum “Värsta Plattan” som passerade platina, över 40.000 exemplar, redan efter en dags försäljning. Singeln “Värsta Schlagern” är en enorm hit. Efter båda Monster Jam-showerna kommer Markoolio att signera album för fans på plats.

Monster Jam består av två delar, dels tävlingar med världens häftigaste Monster Trucks som Grave Digger, Maximum Destruction, El Toro Loco, m.fl. och dels av Freestyle Motocross med några av världens bästa åkare.

Besök gärna www.monsterjam.se, www.markoolio.se

Biljetterna kostar 155-430 kr + serviceavgift, barnbiljetter (3-11 år) kostar 80-215 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl