Gavin Degraw till Sverige

2005-09-27 17:06
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
GAVIN DEGRAW TILL SVERIGE!

För er som missade amerikanske singer/songwritern Gavin Degraws bejublade spelning på Debaser i somras kommer här en ny chans att se honom live. Den 17 november ger han en konsert på Kåren i Göteborg och den 19 november på Arenan i Stockholm. Biljetterna släpps den 29 september.

Gavin Degraw började sin karriär med att spela på klubbar i hemstaden New York där han snabbt gjorde sig ett namn. Han blev upptäckt av Randy Sabiston (Head of A&R på Warner Chappell) som gav honom ett skivkontrakt på fläcken. Några år senare skrev Gavin Degraw på för J Records och legendariske skivbolagsbossen Clive Davis, mannen bakom bland andra Whitney Houston, Luther Vandross och Maroon 5. Resultatet av samarbetet blev debutplattan ”Chariot” som släpptes i Sverige i somras.

Idag är Gavin Degraw 26 år gammal och har både en förstaplats på amerikanska singellistan med låten "I Don´t Want To Be" och en platinaskiva i bagaget. Nya singeln "Chariot" spelas för fullt i radio och tv och videon är regisserad av Zack Braff, mannen bakom independentfilmen Garden State.

Besök gärna: www.gavindegraw.com

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl