Good Charlotte ger två konserter i Sverige i maj

2007-03-19 15:48
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
GOOD CHARLOTTE TILL SVERIGE!

Med tvillingarna Madden i spetsen kommer Sverigefavoriterna Good Charlotte hit i vår för två konserter. Den 29 maj spelar de på Annexet i Stockholm och den 30 maj på KB i Malmö. Biljetterna släpps den 22 mars.

Good Charlotte har genom åren sålt över nio miljoner album världen över.
De bildades 1996 i Maryland, USA och byggde snabbt upp en hängiven publik på hemmaplan. De fick sitt stora internationella genombrott med andra plattan "The Young And The Hopeless" och hits som "Lifestyles of The Rich & Famous", "Girls & Boys", "The Anthem" och "Hold On". Skivan sålde trippel platina i USA och guld i Sverige. De svenska fansen röstade fram bandet som bästa utländska artist i tidningen Okej. De fick även en NRJ Award i kategorin "Bästa utländska grupp".

Nu är Good Charlotte aktuella med singlarna, "Keep Your Hans Off My Girl" och "The River" (som är ett samarbete med M. Shadows och Synyster Gates från Avenged Sevenfold). Den 29 mars släpps deras fjärde studioalbum "Good Morning Revival" som är producerat av Don Gilmore (Pearl Jam, Linkin Park och Avril Lavigne) som även hjälpte dem på debutalbumet "Good Charlotte" från 2000.

Good Charlotte består av Joel Madden (sång) och Benji Madden (gitarr) samt Paul Thomas (bas), Dean Butterworth (trummor) och Billy Martin (gitarr).

För mer information, besök: www.goodcharlotte.com, www.myspace.com/goodcharlotte.

Biljetterna kostar 325 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl