Det blir en extra konsert av The Police i Globen

2007-03-15 10:45
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
THE POLICE – EXTRAKONSERT!

På grund av den otroliga efterfrågan på biljetter så har The Police beslutat sig för att göra ännu en spelning på Globen. Extrakonserten blir den 30 augusti och biljetterna släpps den 20 mars kl 09.00!

The Police har sin Europapremiär i Stockholm den 29 augusti. Biljetterna till den konserten tog slut på mindre än en timme. Efterfrågan på biljetter har varit minst lika stor i England där de nu också släpper upp tre extrakonserter i Twickenham, Birmingham och Manchester.

Efter premiären i Sverige går turnén vidare till England, Tyskland, Frankrike, Holland, Österrike, Spanien, Italien, Belgien, Danmark och Schweiz. Fler spelplatser kommer att tillkomma med såväl inomhus som utomhuskonserter. Turnén, som startar i USA i maj, är redan en succé med ett rekordstort intresse för biljetterna där så gott som alla konserter är slutsålda.

The Police består av Sting, Stewart Copeland och Andy Summers. Senast de var i Sverige var 1983 då de gjorde en konsert på Isstadion/Hovet i Stockholm under sin Synchronicity-Tour. Bandet har genom åren haft fem topp 1 album, en rad topp 10 singlar och fått totalt sex Grammy Awards. Några av hitarna är "Roxanne", "Message in a Bottle", "Don’t Stand So Close to Me", "Every Little Thing She Does Is Magic", "Every Breath You Take" mfl.

The Police World Tour produceras av The Next Adventure, a Live Nation Company i samarbete med RZO Entertainment, Inc.

För mer information: www.thepolicetour.com

Biljetterna kostar 325-850 kr + serviceavgift

Källa: EMA Telstar

Se även: The Police ger en konsert i Stockholm i augusti
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl