Skotska The Fratellis ger en konsert i Stockholm i april

2007-03-06 17:31
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
VÄLKOMMEN TILL THE FRATELLIS FANTASTISKA VÄRLD!

Skotska trion The Fratellis har den senaste tiden ägnat sig åt att förvandla sina drömmar till verklighet. De har vunnit ett prestigefullt musikpris, släppt sitt debutalbum, spelat på Top of The Pops och haft tre singelhits. Den 15 april gör de en konsert på Debaser Medis i Stockholm.
Biljetterna släpps den 8 mars.

Medlemmarna i The Fratellis hittade varandra efter att ha annonserat efter musiker i samma skivbutik i hemstaden Glasgow. Med sin 70-talsdoftande partypop har de gjort sig kända för sina högexplosiva livespelningar.

-Vi är inte ett av de där banden som sjunger om det "riktiga livet", världen vi kommer ifrån är rätt värdelös. Vi gör musik som tar dig iväg från allt det där. Bra rock’n’roll handlar ju om verklighetsflykt, eller hur?

I början av sin karriär hann The Fratellis bara göra ett fåtal spelningar innan skivbolagen fullkomligen kastade sig över dem. De signade kontrakt med Island Records och spelade in debutalbumet "Costello Music" tillsammans med Becks producent Tony Hoffer. Plattan, som släpptes i slutet av förra året, gick direkt in på andra plats på brittiska albumlistan. Nyligen vann The Fratellis pris för årets brittiska genombrott på Brit Award. Första singeln från albumet heter "Creepin’ Up The Backstairs".

The Fratellis består av Barry Fratelli (bas), Mince Fratelli (rummor) och Jon Fratelli (sång & gitarr).

För mer information om bandet, besök:
www.myspace.com/littlebabyfratelli, www.thefratellis.com

Biljetterna kostar 220 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl