The Police ger en konsert i Stockholm i augusti

2007-03-05 11:28
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
THE POLICE HAR PREMIÄR PÅ SIN EUROPATURNÉ I STOCKHOLM.

Idag bekräftar The Police att bandet gör en Europaturné med premiär den 29 augusti på Globen i Stockholm. Biljetterna släpps den 12 mars kl. 9.00.

Efter premiären i Sverige går turnén vidare till England, Tyskland, Frankrike, Holland, Österrike, Spanien, Italien, Belgien, Danmark och Schweiz. Fler spelplatser kommer att tillkomma med såväl inomhus som utomhuskonserter. Turnén som startar i USA i maj är redan en succé med ett rekordstort intresse för biljetterna.

The Police består av Sting, Stewart Copeland och Andy Summers. Senast de var i Sverige var 1983 då de gjorde en konsert på Isstadion/Hovet i Stockholm under sin Synchronicity-Tour. Bandet har genom åren haft fem topp 1 album, en rad topp 10 singlar och fått totalt sex Grammy Awards. Några av hitarna är "Roxanne", "Message in a Bottle", "Don’t Stand So Close to Me", " Every Little Thing She Does Is Magic", "Every Breath You Take" mfl.

En del av överskottet från turnén kommer att doneras till WaterAid, en internationell NGO-organisation (non-governmental organization) som grundades 1981, vars mål är att minska fattigdom och förbättra möjligheterna till rent vatten. WaterAid arbetar för närvarande i 17 av världens mest fattiga länder och har redan hjälpt mer än 10 miljoner människor världen över. Målet är att år 2015 ha halverat antalet behövande med ingen eller dålig tillgång till rent vatten.

The Police World Tour produceras av The Next Adventure, a Live Nation Company i samarbete med RZO Entertainment, Inc.

För mer information: www.thepolicetour.com

Biljetterna kostar 325-850 kr + serviceavgift. Biljetterna släpps den 12 mars kl 9.00. Max 4 biljetter/kund.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl