George Michael ger en konsert i Sverige i juni

2007-03-01 19:07
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
GEORGE MICHAEL PÅ STOCKHOLMS STADION I SOMMAR!

I höstas gjorde George Michael sin första Europaturné på 15 år. Showen har hyllats för den unika produktionen och räknas som det mest lyxiga och innovativa som någonsin gjorts i konsertväg. De kritikerhyllade Sverigespelningarna i Stockholm och Göteborg sålde slut på mycket kort tid och många fans blev utan biljett. Nu har Ema Telstar glädjen att bekräfta att världsstjärnan återvänder till Sverige för en sommarkonsert på Stockholms Stadion den 29 juni. Biljetterna släpps den 7 mars.

Medan historien i populärmusiken går vidare så skiner det faktum igenom, att talang vinner. George Michael är enormt framgångsrik och en av vår tids mest uppskattade artister. Under sin 25 år långa karriär har han sålt mer än 85 miljoner album och vi skulle aldrig få sluta skriva om vi skulle lista alla hans framgångar. George Michael bevisar att han är en långlivad världsartist som ständigt utvecklas. Han är helt klart unik i sin genre.

George Michael kommer under denna sommarkväll att framföra låtar från alla sina album, inklusive klassiker från tiden med Wham! Ni kan förvänta er en stor och spektakulär show fylld av nostalgi. Denna gång på en utomhusarena, Stockholms Stadion, med den stämning som man bara kan få just där.

Recensionsklipp från höstens turné:

Aftonbladet
(betyg 4 av 5)
"Globen förvandlas bitvis till ett jublande diskotek..George Michael biter tag i hjärtat. Han sjunger verkligen byxor, skor och kläder av sina kollegor och konkurrenter. Och den makalösa discofinalen är bland det roligaste man kan få uppleva med kläderna på"

Göteborgs Posten
(betyg 4 av 5)
"En partykväll där tiden stått stilla"

Gefle Dagblad
(betyg 4 av 6)
"Stående ovationer för George Michael"

Expressen
"Han kom, han sågs, han segrade"

Dagens Nyheter
"George Michael bjuder på Guld…det är fantastiskt lyxigt. Det här är kungen av sängkammarpop som bjöd in till sin budoar"


För mer information, besök: www.georgemichael.com

Biljetterna kostar 495 - 695 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl