Fibes, Oh Fibes! blir förband på Lionel Richie's konsert

2007-03-01 18:17
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
FIBES, OH FIBES! FÖRBAND TILL LIONEL RICHIE!

Nu är det klart att det blir Göteborgsbandet Fibes, Oh Fibes! som öppnar för Lionel Richie den 7 april på Globen i Stockholm.

Med sitt andra album "Emotional" fick Fibes, Oh Fibes! sitt riktigt breda genombrott. Singlarna "Get Up" och "Can´t Be So" har spelats flitigt i radio och tv och bandet nominerades till Grammis, P3 Guld, Manifest och Nöjesguidens Göteborgspris.
- 2006 var ett fantastiskt år för Fibes, Oh Fibes! och 2007 kunde inte ha börjat bättre. Vår egen favoritlåt från skivan släpps som singel och vi ska spela på Globen med Lionel Riche. Han är vår idol och en stor inspirationskälla för Fibes, Oh Fibes!, säger sångaren Christian Olsson.

Lionel Richie startade sin karriär i det berömda 70-tals bandet The Commodores. Som soloartist har han sålt omkring 100 miljoner album, vunnit fem Grammys, en Oscar, en Golden Globe samt en rad andra priser såsom The People's Choice Award, the Crystal Award for Humanitarianism och The UK’s MOBO Award. Några av hans stora hits är "All Night Long", "Hello" och "Dancing on The Ceiling". Lionel Richie är aktuell med nya albumet "Coming Home" som släpptes i september förra året.

För mer information: www.lionelrichie.com, : www.fibesohfibes.com, www.myspace.com/fibesohfibes

Biljetterna kostar 360-480 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar

Se även: Lionel Richie ger en konsert i Stockholm i april
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl