Metallica ger en konsert i Stockholm i juli

2007-02-21 11:33
Bengt Lundbergs avatar
Inlägg: 2420
Instrument: Visa
METALLICA "SICK OF THE STUDIO ´07"
Stockholms Stadion 12 juli

Äntligen kommer Metallica till Stockholm igen. Senast var 1999 i Globen. Nu 8 år senare kliver Metallica ut och möter publiken på Stockholms Stadion den 12 juli. Biljetterna släpps den 26 februari.

Metallica, ett av världens tyngsta rockband, åker ut på Europaturné. På hemsidan så skriver Metallica att de i sommar vill ha en paus under den pågående skivinspelningen. Och eftersom det var så kul sist, så är det den perfekta semestern att åka ut på en Europaturné.
Senaste albumet "St. Anger", som släpptes 2003, har sålt platina i Sverige. Albumet var deras första studioalbum sedan 1997 och det första med nya basisten Robert Trujillo. Nu väntar vi med spänning på det kommande albumet, producerat av Rick Rubin, som är planerat att komma i höst.

Senast Metallica besökte Sverige var 2004, då på Ullevi i Göteborg. En bejublad konsert som sålde slut på några timmar. Nu är det då äntligen dags igen, vad kan bli bättre än en sommarkväll på Stadion med Hetfield, Ulrich, Hammett, och Trujillo i Metallica?

Förband kommer att meddelas senare.

Mer information besök www.metallica.com.

Biljetter till konserten kostar 550-700 kr + serviceavgift.

Källa: EMA Telstar
Moderator på Vi Musiker | www.lundberg-lagerstedt.se
Permanent länkAnmäl